USI DE GARAJ SECTIONALE INDUSTRIALE

Modele si tipurile de feronerii ale usilor de garaj industriale:

  • Panou usa garaj alb stucco
  • Panou usa de garaj argint RAL9006
  • Feronerie normala orizontala
  • Feronerie joasa cu arcuri pe spate
  • Feronerie cu suprainaltare
  • Feronerie verticala
  • Feronerie tip urmarire tavan

Usa sectionala industriala, solutia confortabila...

 

Usile industirale sectionale reprezinta cea mai buna solutie in mediu industrial pentru accesul in cladirile de mari dimensiuni, cum ar fi depozite, spalatorii auto, hale comerciale etc. Usile industriale sunt alcatuite din din panouri tip sandwich cu grosimea de 40 mm, si feronerie Flexi Force produs in Olanda. Una dintre cele mai importante prioritati a usilor industriale este siguranta.Din aceasta cauza fiecare usa dispune de o gama completa de accesorii de siguranta conforme cu normele CE, precum; siguranta impotriva ruperii arcurilor, protectie impotriva prinderii degetelor, siguranta impotriva caderii usii. Etanseitatea usilor este asigurata de garnituri de cauciuc.

Panourile izolate sunt executate din tabla de otel zincat acoperit cu un strat de vopsea pulbere si dispun de un strat izolator din poliuretan rezistent la coroziune. Capacitatea de termoizolare a panourilor de 40 mm este echivalenta cu cea a unui zid de caramida de grosime de 38 de cm.Din acest motiv, daca garajul este integrat in corpul de constructie a unei case sau cladiri, din motive de economisire a energiei termice, intotdeauna se recomanda o usa sectionala industriala izolata.

 

Dimensiuni, tipuri de feronerii industriale

Intre o latime si o inaltime de maxim 6m, se poate fabrica orice dimensiune, cu feronerii diverse in functie de necesitate. Feroneriile usilor de garaj pot fi:

- normale orizontale

- verticale

- joase

- cu suprainaltare

- inclinate cu urmarire de acoperis (follow the roof)

In alegerea feroneriei trebuie luat in considerare, ca fata de feroneria normala celelalte tipuri sunt la suprapret.

 

Modele, lumina naturala, acces pietonal

Pe langa modelele de usi industriale standard, usile industriale pot fi comandate in aproape 200 de culori RAL, pentru o adaptare perfecta la locatia respectiva. Pentru a beneficia de lumina naturala, in panourile usilor de garajindustriale se pot incadra geamuri sau sectiuni/panouri complet vitrate.Pentru a permite un acces pedestrian mai simplu in cladire, in ansamblul usii de garaj se poate incorpora o usa pietonala. Usa pietonala confera acces pedestian, solutie practica ca usa sa nu fie inchisa si deschisa la fiecare trecere a personalului.

 

Actionarea usilor de garaj industriale

Actionarea usilor de garaj industriale poate fi manuala cu reductor cu lant, sau electica cu motor.Motoarele pentru usile de garaj industriale in general sunt axiale, si pot fi monofazice sau trifazice.Actionarea electrica poate fi cu ajutorul unui panou de comanda simpla sus-jos-stop, sau cu telecomanda.Automatizarile industriale sunt prevazute cu sistem de manual de deschidere in caz de urgenta.Sistemul de automatizare al usii industriale poate fi prevazut cu limitatoare electronice de cursa, fotocelule sau alte elemente, accesorii electronice de siguranta.